Ditt valg

Hver og en velger selv hvilke tjenester man ønsker å benytte seg av, sosialt samvær, kaffe, styrketrening, behandling, avslapning, gruppetrening, rehabilitering, personlig trening, hjelp med kosthold, livsstilsendring og mye mer.

Vi har stor plass som gjør at vi kan tilrettelegge for ulike tilbud, tjenester og treningsglede. Mange forskjellige gruppetreninger, fysikalsk-avdeling, badstue, ulike styrketreningssaler, egen café, møterom, ulike kondisjonsavdelinger.

Bredt tilbud

Av erfaring vet vi at et bredt tilbud, trivelige lokaler, et hyggelig og inkluderende miljø, høy kvalitet og god oppfølging er alle viktige faktorer for å lykkes med treningen. Vi er stolte av å kunne tilby det meste under ett tak, som også er en viktig trivselsfaktor.

Variasjon er viktig

Etter utallige spørreundersøkelser, tester og oppfølging av statistikker hos oss så ser vi en klar sammenheng ved å bruke flere av våre tilbud, og det å trene regelmessig over tid. En kombinasjon av en kaffe før og/eller etter trening for å stresse ned og være sosial og en type trening som passer deg og dine interesser er det som gjør at mange av våre medlemmer trives og trener regelmessig over mange år. Totalpakken gjør at treningen kommer som en bonus, da trivselsfaktoren er såpass høy. Det er noe vi på Spenst strever for hver dag.